13 de juny de 2015. Ple extraordinari, d’investidura.

Part de les meues arrels estan a aquest meravellós poble que m’ha vist créixer i on viu part de la meua família.

A hores d’ara puc dir que no sols els llaços de sang em lliguen a Castellonet, sinó també l’amistat sorgida amb molts dels seus veïns.

Em vaig presentar per a les eleccions perquè m’estime el meu poble i vull millorar la qualitat de vida de tots els seus habitants.

Els meus companys i jo pensem que la política és la millor ferramenta que tenim hui en dia per fer les coses de la millor manera possible. La gent jove hem de lluitar per fer d’aquest món un lloc millor.

Els veïns de Castellonet necessiten transmetre les seues inquietuds, parlar de les seues preocupacions i comentar les seues propostes sabent que seran escoltats, i per això mateix m’oferisc per a donar veu a tots ells, aportant una nova manera de fer política en la qual s’aposta per la participació ciutadana i, a més, encarant-la des d’una nova perspectiva, més jove, fresca i amb ganes de fer les coses el millor possible.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que han confiat en nosaltres i han fet possible que hui jo estiga ací, a tots aquells que han optat per elegir que el seu ajuntament siga cada vegada més plural, obert i transparent.

La política ha de servir per apropar pensaments, amb el diàleg hem de comunicar-nos i escoltar-nos respectant tots els punts de vista e intentar resoldre els problemes de la manera més favorable.

Encare esta nova etapa de la meua vida amb ganes, il·lusió i emoció, i així, em compromet a treballar per tots i cadascun dels habitants de Castellonet ja que considere que són mereixedors de la meua dedicació i esforç.

Moltes gràcies.